Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

„Poșta Moldovei” a deschis un nou oficiu poștal în satul Ohrincea, raionul Criuleni

19 Iunie 2018
Î.S "Poșta Moldovei” a inaugurat astăzi un nou oficiu poștal, MD-4832, în satul Ohrincea, raionul Criuleni după ce, acum o lună, acesta a fost vandalizat și a ars în totalitate. Astfel, administrația Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” s-a implicat activ și a depus eforturi în redeschiderea oficiului pentru a restabili accesul clienților la serviciile întreprinderii și reluarea obligațiunilor de serviciu de către angajați în condiții eficiente de muncă.
 
La eveniment a fost prezent directorul general adjunct al Î.S. "Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică, care a felicitat locuitorii satului Ohrincea: „Cu toate că oficiul poștal a fost vandalizat și incendiat, fapt, de altfel, regretabil, "Poșta Moldovei” a demonstrat că poate interveni rapid în soluționarea problemelor chiar și de așa ordin. Oficiul poștal din Ohrincea este dovada receptivității și implicării active a echipei noastre în oferirea suportului necesar și a confortului angajaților și clienților noștri.”.
 
La rândul său, Ion Grecu, director al Centrului de Poștă Criuleni, a mulțumit administrația din numele echipei și a locuitorilor satului pentru inițiativa de a renova oficiul poștal și le-a urat realizarea în continuare a tuturor proiectelor planificate: „Schimbările în Î.S. "Poșta Moldovei” nu s-au lăsat așteptate. Cu toții observăm creșterea și dezvoltarea întreprinderii. Vă mulțumim pentru sprijin”.
 

Menționăm, că OP-4832 a fost dotat cu tehnică de calcul modernă. Astfel, clienții vor putea să beneficieze în continuare de serviciile poștei: încasarea plăților, plata pensiilor, transferurile bănești, servicii poștale, eliberarea mijloacelor bănești, etc.