Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poșta Moldovei” a deschis un nou oficiu în satul Răzeni, Ialoveni

21 Iunie 2018
Locuitorii satului Răzeni din raionul Ialoveni vor fi deserviți într-un nou oficiu poștal, situat chiar în incinta primăriei. Menționăm, că în satul Răzeni mai funcționează un oficiu poștal. Astfel, începând cu ziua de azi, clienții din Răzeni și Mileștii Noi vor avea posibilitatea să beneficieze de serviciile Î.S. „Poșta Moldovei” în oricare dintre cele două oficii.
 
În discursul său, directorul general adjunct al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică, a menţionat că deschiderea acestui oficiu poștal va satisface necesităţile clientelei şi va contribui la transformarea întreprinderii. ””Poșta Moldovei” are grijă să inițieze proiecte cu accent nu doar pe o deservire calitativă și o atitudine la nivel față de client, dar și condiții mai bune de muncă pentru personal, ceea ce este îmbucurător și demonstrează atitudinea noastră față de colegi și clienți”, a conchis directorul general adjunct.
 
Noul oficiu poștal a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților. Noua reprezentanță poștală din satul Răzeni va presta următoarele servicii: plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor, transferuri de bani și recepţionarea plăţilor.
 
Șefa oficiului poștal a accentuat implicarea administrației, care a făcut posibilă această deschidere: „Mulțumesc directorului general, Serghei Nastas, și administrației ”Poștei Moldovei”, care au contribuit la deschiderea oficiului poștal. Datorită eforturilor dvs. astăzi avem condiții de muncă pentru a deservi o localitate de aproximativ șapte mii de locuitori”, a adăugat Ana Iftodi.
 
Amintim, că în această săptămână au avut loc două deschideri ale oficiilor poștale. Astfel, beneficiarii noilor oficii sunt locuitorii satelor Ohrincea din raionul Criuleni și Răzeni din raionul Ialoveni.
 
Cu scop de a fi mai aproape de clienți, deschiderea și renovarea oficiilor poștale rămâne a fi o prioritate pentru Î.S. „Poșta Moldovei”.