Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou sediu renovat în satul Bubuieci din municipiul Chișinău

23 Iunie 2018
Renovat și dotat cu tehnică modernă - așa arată astăzi noul sediu al ”Poștei Moldovei” din satul Bubuieci, municipiul Chișinău. Astăzi a avut loc inaugurarea oficială a noului oficiu poștal, care deservește în total trei localități: Bubuieci, Bâc și Humulești. După o renovare capitală, lucrătorii poștali vor beneficia de condiţii mai bune de muncă. Pentru o desfășurare calitativă a activității angajaților ”Poșta Moldovei”,clădirea în care se află oficiul a fost renovată şi dotată cu toate cele necesare .
 
În discursul său, directorul general adjunct al ÎS „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică, a mulțumit reprezentanții primăriei, care din propria inițiativă au renovat oficiul poștal: ”Sperăm să colaborăm în continuare la fel de eficient. Totodată, vreau să mulțumesc și echipei mele care s-a ocupat nemijlocit de organizare, logistică și a dotat oficiul poștal cu echipament modern”. Spre final, dl Liviu Bobeică a felicitat colectivul poștal, dorindu-le mult succes.
 
La eveniment a participat și reprezentantul autorităților locale, viceprimarul satului Bubuieci: „Colaboratorii oficiului poștal din Bubuieci ne sunt aproape și la bine și la rău. Chiar dacă au un volum mare de lucru, iar Bubuieci are peste 10.000 de locuitori, ”Poșta Moldovei” îi deservește pe clienții săi calitativ. Mulțumim ”Poștei Moldovei” pentru colaborare”, a menționat Leonid Umaneț.
 
Renovările au fost marcate și de către angajații oficiului poștal Bubuieci. ”Renovarea Poștei va contribui la continua sporire a calității serviciului prestat. Aducem mulțumiri administrației pentru noul oficiu”, a relatat unul dintre operatori.
 
Î.S. „Poșta Moldovei” își extinde și modernizează considerabil rețeaua. Astfel, de la începutul săptămânii, au fost deschise trei oficii poștale.