Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

În raionul Hâncești au fost inaugurate încă două oficii poștale

7 Decembrie 2018
După ce au fost reabilitate și modernizate, astăzi a avut loc inaugurarea a două oficii poștale în raionul Hâncești, satele Bozieni și Cioara. La eveniment au participat directorul general, Serghei Nastas, reprezentanți din administrația instituției, precum și autoritățile publice locale.
 
În debutul evenimentului, directorul general a mulțumit colegiilor pentru aportul substanțial adus la renovarea și dotarea oficiilor poștale din Republica Moldova, care contribuie la dezvoltarea comunităților rurale: „Suntem foarte mândri pentru faptul că în ultimii ani, în raionul Hâncești s-au deschis mai multe oficii poștale, acest fapt fiind posibil doar cu ajutorul oamenilor care vor să schimbe lucrurile spre bine, și, în special, datorită domnului Alexandru Șchiopu, director al Centrului de Poștă Hâncești. Felicit în primul rând pensionarii, pentru că cel mai des în oficiile ”Poștei Moldovei” sunt deserviți oamenii de vârsta a treia. ”Poșta Moldovei” a început un proiect de dezvoltare a unităților poștale din zonele rurale. Vreau să cred că angajații întreprinderii speră la ceva, iar noi, cu pași mici, realizăm speranțele lor”, a declarat directorul general Serghei Nastas.
 
Totodată, d-l director general a adus o veste bună angajaților întreprinderii: „Începând cu luna decembrie, poștașii, operatorii și șefii oficiilor poștale, în special cei care activează în zonele rurale, vor beneficia de o majorare a salariului în mărime de 1000 - 1500 de lei. Felicitări!”.
 
Prezent la eveniment, d-l Alexandru Șchiopu i-a mulțumit directorului general ÎS”Poșta Moldovei” pentru sprijinul acordat în vederea deschiderii oficiilor poștale. „Este o sărbătoare mare și foarte așteptată de noi. Mulțumesc celor care au executat lucrările de reparație. Felicit locuitorii și operatorii care vor activa în acest local și le doresc mult succes la noul loc de muncă”, a spus Alexandru Șchiopu.
 
„E o adevărată plăcere să activăm într-un nou oficiu poștal. Ne doream de mult timp schimbări, acum nu ne rămâne decât să mulțumim pentru noile condiții de confort și să vă dorim succes în continuarea proiectelor Dvs.”, a conchis șefa oficiului poștal.
 
Menționăm, că în noile oficii poștale au fost efectuate lucrări pe interior și pe exterior. Ambele oficii poștale se află în incinta Casei de Cultură din localitate.
 
Până acum, în raionul Hâncești au fost inaugurate 19 oficii poștale.