Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Și totuși, Moș Crăciun există!

4 Decembrie 2018
Moș Crăciun îndeplinește dorințele copiilor din Moldova.
 
Zeci de copii din municipiul Chișinău și alte raioane s-au adunat astăzi pentru a-i scrie un răvaș lui Moș Crăciun. Copiii i-au scris moşului, rugându-l să le facă un cadou de Crăciun, sperând că acesta le va îndeplini dorința dinadins.
 
Încă din anul 2001, păstrăm tradiția ţărilor europene și, în calitate de parteneri, organizăm alături de fundația de caritate ”Clipa Siderală” evenimentul „Poşta lui Moş Crăciun”, care are loc în incinta oficiului poștal MD-2012. Această acţiune oferă fiecărui copil posibilitatea de a-i scrie în mod gratuit lui Moş Crăciun. Procedura este simplă: copiii își scriu doleanţele pe foaie şi indică pe plic doar destinatarul - „Lui Moş Crăciun” -  fără adresă şi aplicarea mărcii poştale, după care o introduc în lădița poștală. Ca răspuns, picii primesc o scrisoare personalizată într-un plic deosebit de la însuși Moș Crăciun.
 
Evenimentul din acest an a avut loc într-o atmosferă festivă, cu prezența lui Moș Crăciun, a colindătorilor și pertrecerea master-class, iar copiii au putut ornamenta plicuril după propria imaginație. Copiii, dar și părinții acestora au fost extrem de fericiți și au participat activ în procesul de scriere a răvașelor. Ca urmare, tuturor celor prezenți, dar și celor care nu au avut posibilitatea să participe, nu le rămâne decât să creadă în minune, în existența lui Moş Crăciun și în ceea că acesta nu va rămâne indiferent la speranțele copiilor.
 
Scrisorile pentru Moș Crăciun pot fi depuse în orice oficiu poștal din țară, cât și în lădițele poștale amplasate în locurile publice. Fiecare copil şi adult din Moldova îi poate scrie lui Moş Crăciun.
 
Anual, „Academia lui Moş Crăciun” primeşte şi prelucrează circa 20.000 de scrisori.
 
Departamentul „Poşta lui Moş Crăciun” va primi scrisori până la sfârșitul săptămânii curente.