Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

A fost inaugurat un nou oficiu poștal în satul Țînțăreni, Anenii Noi

9 Noiembrie 2018
Tot mai multe oficii poștale din Republica Moldova se modernizează în urma implicării active a conducerii în renovarea sediilor pentru confortul clienților și angajaților.
 
După o renovare capitală, Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a deschis în mod oficial un sediu nou în satul Țînțăreni din raionul Anenii Noi.
 
Managerii ÎS ”Poșta Moldovei” susțin că deschiderea oficiului poștal reparat era o necesitate primordială. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă festivă. La inaugurarea oficiului poștal au fost prezenți reprezentanții întreprinderii și oaspeți din localitate. „Forțele noastre sunt orientate spre satisfacerea necesităţilor oamenilor, aducând, totodată, și o contribuţie substanţială în soluţionarea problemelor sociale. Suntem bucuroşi că încă un sat din raionul Anenii Noi va beneficia de un nou oficiu poștal. Felicit angajații oficiului poștal și le doresc să întâmpine mereu clienții Poșta Moldovei cu zâmbet pe față!”. Totodată, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas a adăugat că investițiile făcute în reparația oficiilor poștale contribuie semnificativ la nivelul înalt de prestare a serviciilor poștale în toată țară.
 
„Mulțumim pentru sprijinul acordat în cadrul acestiu proiect în special directorului general. Condițiile de muncă favorabile vor atrage, cu siguranță și tinerii specialiști”, a adăugat șefa oficiului poștal din comuna Țînțăreni, Svetlana Tendeli.
 
Directorul Centrului de Poștă Anenii Noi s-a arătat încântată de noul sediu: „Considerăm că se reuşește cu succes o creștere masivă a potențialului întreprinderii. Se fac schimbări pozitive, care sunt demne de apreciat. Mulțumim administrației pentru implicare și executarea lucrărilor rapid și calitativ. Vă doresc succese și cât mai mulți clienți”, a menționat în discursul său Marina Colosova.
 
Tehnica nouă va permite oferirea serviciilor moderne şi soluţii complexe clienţilor noştri. Oficiul poștal va pune la dispoziție o gamă largă de servicii poștale și financiare, facilitând accesul clienților la servicii rapide și calitative.
 
De la începutul anului, „Poșta Moldovei” a inaugurat 13 sedii (oficii poștale și subdiviziuni).