Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” a deschis un nou oficiu poștal în satul Ciutulești, raionul Florești

8 Februarie 2019
Pornind de la grija pentru clienții săi și necesitatea de a presta servicii poștale de calitate, Î.S. „Poșta Moldovei” și-a stabilit, prin planul de dezvoltare al întreprinderii, obiectivul de a asigura condiții bune pentru desfășurarea activității angajaților și deservirea calitativă a clienților săi.
 
În acest sens, după puțin timp de la deschiderea oficiului poștal din satul Corlăteni din raionul Râșcani, astăzi, 8 februarie, își reîncepe activitatea oficiul poștal din satl Ciutulești, raionul Florești. La fel ca și alte oficii poștale reparate până în prezent, acest oficiu a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă.
 
La eveniment au participat directorul general, Serghei Nastas, reprezentanți din administrația instituției, precum și ai autorității publice locale.
 
În debutul evenimentului, directorul general a mulțumit colegii pentru aportul substanțial adus la renovarea și dotarea oficiilor poștale din Republica Moldova, fapt care contribuie la dezvoltarea comunităților rurale. „ÎS”Poșta Moldovei” a început un proiect de dezvoltare a unităților poștale din zonele rurale. Suntem foarte mândri că în ultimii ani în raionul Florești s-au deschis mai multe oficii poștale, acest fapt fiind posibil doar cu ajutorul oamenilor care vor să schimbe lucrurile spre bine. Felicit, în primul rând, pensionarii, pentru că de cele mai dese ori, la oficiile poștale sunt deserviți oamenii de vârsta a treia”, a declarat directorul general Serghei Nastas.
 
Prezentă la eveniment, directoarea Centrului de Poștă Florești, Alina Maxian, şi-a exprimat recunoştinţa pentru contribuţia semnificativă a întreprinderii adusă în mediul de dezvoltare şi în viaţa culturală a raionului. „Este o sărbătoare mare și foarte așteptată de noi. Mulțumesc celor care au executat lucrările de reparație. Felicit locuitorii și operatorii care vor activaîn cadrul acestui oficiu și le doresc mult succes la noul loc de muncă”.
 
Atât locuitorii din Ciutulești, cât și angajații oficiului poștal au ținut să mulțumească conducerii Î.S. „Poșta Moldovei” pentru investiția făcută și pentru condițiile în care vor fi deserviți clienții.
 
Menționăm, că OP-5016 a fost dotat cu tehnică de calcul modernă. Astfel, clienții vor putea să beneficieze în continuare de serviciile poștei: încasarea plăților, plata pensiilor, transferurile bănești, servicii poștale, eliberarea mijloacelor bănești, etc.