Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

O nouă subdiviziune ”Poșta Moldovei” în sprijinul locuitorilor sectorului Buiucani

11 Februarie 2019
Noua subdiviziune corespunde standardelor europene de amenajare a unităţilor poștale și oferă clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, întru  asigurarea unei deserviri mai eficiente.
 
În discursul său, directorul general al Întreprinderii de Stat “Poșta Moldovei”, domnul Serghei Nastas a menţionat că deschiderea oficiului poștal face parte din cadrul unui proiect amplu de renovare a birourilor poștale, care s-a făcut realizabil datorită activității efective economico-financiare a întreprinderii în anii curenți. „Deschiderea oficiului poștal nou face parte din strategia Întreprinderii de Stat ”Poșta Moldovei” de dezvoltare continuă a celei mai mari şi mai moderne reţele poștale din țară, care oferă astăzi un şir de oportunităţi şi soluţii inovative pentru orice afacere sau necesitate a populaţiei”, a declarat dl. Serghei Nastas.
 
„Dezvoltarea infrastructurii Î.S.”Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește calitatea serviciilor poștale prestate. La ziua de azi, întreprinderea numără la activul său peste 350 de oficii poștale și  peste 76 de unități de transport. achiziționate”. Pe final, dl director general a felicitat colectivul oficiului poștal MD-2069, și în special, pe dna Tatiana Moraru pentru munca depusă în realizarea obiectivelor globale ale întreprinderii, urându-le sănătate, noi realizări în activitatea profesională şi cât mai mulţi clienţi fideli.
 
La eveniment a fost prezent și președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru, care a menționat că ”Poșta Moldovei” face lucruri frumoase: „Modernizarea serviciilor poștale este o prioritate în activitatea oricărei instituții, iar ”Poșta Moldovei” știe să surprindă plăcut angajații și clienții săi, motiv pentru care apreciez tot ce faceți.”.
 
Menționăm, că nouă reprezentanță poștală va presta următoarele servicii: transferuri de bani și recepţionarea plăţilor de la populaţie, plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor. De asemenea, unitatea va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale.
 
Reprezentanța va deservi atât persoane fizice, cât şi juridice.