Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal renovat în satul Nimoreni, raionul Ialoveni

23 Aprilie 2019
Astăzi, 23 aprilie 2019, întreprinderea de stat  "Poșta Moldovei" a redeschis încă un oficiu poștal renovat în satul Nimoreni, raionul Ialoveni. 
 
Evenimentul dat a fost motiv de sărbătoare nu doar pentru angajații întreprinderii, dar și pentru locuitorii din sat.
 
În cadrul discursului său, directorul general al Î.S. "Poșta Moldovei", Serghei Nastas, a menționat că pentru anul curent sunt preconizate încă aproximativ 60 de astfel de evenimente. „Poșta Moldovei” crește, iar noi depunem de maxim efort pentru asta!" a menționat dl Nastas și le-a urat succese mari angajaților.
 
De asemenea, lLa eveniment a fost present și președintele raionului Ialoveni, dl Ghenadie Sajin, care a declarat că este de admirat faptul că Î.S. "Poșta Moldovei" continuă procesul de renovare cu pași atât de siguri și rapizi.
 
Primarul satului Nimoreni, dl Andrei Covali, a menționat că este sigur de faptul că serviciile poștale vor fi prestate mult mai calitativ într-un asemenea anturaj.
 
Vera Frecăuțan, specialist principal operațiuni poștale a declarat: „Sperăm, ca în urma frumoasei renovări, clienții să fie mai mulțumiți, iar lucrătorii mai productivi. Mulțumim, dle Serghei Nastas!"
 
Șefa oficiului poștal, dna  Ana Cebotari, a vorbit despre faptul că oficiul poștal renovat este un adevărat motiv de bucurie: „De când activez la poștă, un asemenea oficiu poștal a fost cel mai mare vis al meu!", a conchis aceasta.
 
În final, toți cei prezenți  au fost invitați să facă cunoștință cu biroul poștal nou.