Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Deschideri de noi locații în spațiile rurale - pași importanți în misiunea Î.S. ”Poșta Moldovei”

7 Noiembrie 2019
Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative servicii poștale, indiferent de zona în care ne aflăm.
 
Design modern, spaţii de deservire mai confortabile, tehnologii de ultimă generaţie - toate acestea vor găsi, începând de azi, 6 noiembrie 2019, locuitorii satelor Alexăndreni şi Coşcodeni din raionul Sângerei, în birourile poştale noi. Cu ele, satele din nordul Moldovei vor devini mai atractive, consolidând relațiile dintre oameni.
 
Zi de zi, Liubovi Ţăruş, șefa oficiului poştal MD-6211 Alexăndreni, în compania poștașilor Lidia Cebotari și Ghenadie Belșug, deservesc 4500 locuitori din sat. Prezentă la inaugurare și dedicată meseriei sale, ex-poștașul Maria Smochină, locuitoare din același sat, ne-a mărturisit, cu mult drag, că pentru a fi alături de oameni, timp de 23 de ani a făcut naveta din satul vecin - Heciul Vechi.
 
În cadrul inaugurării oficiului din Coşcodeni, Tamara Malcoci, șefa oficiului poştal MD-6219, alături de personalul poștal, în componența - Alisa Lupașcu, Svetlana Hasnaș și Anna Cazacu, au trăit momente de bucurie și mulțumire, menționând, că prin munca zilnică vor presta servicii la nivel.
 
Prin determinare și acțiuni concrete, dezvoltăm rețeaua poștală.
 
Mult succes, urăm colegilor noștri.