Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poşta Moldovei” continuă procesul de modernizare a reţelei poştale

4 Noiembrie 2019
Pe data de 4 noiembrie 2019 a avut loc inaugurarea unui nou oficiu poștal MD-6104, Ceadâr – Lunga.
 
Noua subdiviziune corespunde nivelului european de deservire, fiind complet renovată şi dotată cu mobilier şi tehnică de ultimă generaţie.
 
Invitaţii speciali ai evenimentului au fost: dna Ludmila Goroşco, directorul CP Ceadâr – Lunga, dl Anatolie Topala, primarul oraşului Ceadâr – Lunga, dl Gheorghe Marangoz, preşedintele raionului şi dna Elena Jelezoglo, şefa oficiului poştal.
 
Prezentă la evenimentul de deschidere a fost şi dna Elena Duleva, care a activat în domeniul poştal timp de 51 ani, exercitând cu dăruire atribuţiile sale. La respectabila vârstă de 74 de ani, dna Elena Duleva a reuşit să activeze în funcţia de poştaş, operator, instructor şi şefă a oficiului poştal.
 
Numele ei a fost inclus în Cartea de Onoare a Ministerului Comunicațiilor URSS, fiind, totodată, prima persoană inclusă în Cartea de Onoare a Moldovei. Din anul 2000 este prima dintre specialiștii comunicațiilor din sudul țării, care poartă titlul onorific de Maestru în Comunicații.
 
În oficiul proaspăt renovat, colegii noștri: Vera Chioroglo, Elena Chioroglo şi Ivanna Balova stau mereu la dispoziția clienților pentru prestarea serviciilor poștale și financiare.