Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Se va desfășura Spartachiada a II-a a angajaților Î.S. ”Poșta Moldovei”

6 Septembrie 2012
Pe data de 7 septembrie 2012, Î.S. "Poşta Moldovei" organizează Concursul Măiestriei Profesionale, care va decide nivelul de pregătire profesională a angajaţilor întreprinderii, la următoarele compartimente: Cel mai bun oficiu poştal; Cel mai bun operator poştal; şi Cel mai bun poştaş.
 
Concursul preconizat va continua cu un alt eveniment - ediţia a doua a Spartachiadei angajaţilor Î.S. "Poşta Moldovei", care se va desfăşura la "Campingul din Vadul lui Vodă", în perioada 8-9 septembrie 2012. Evenimentele date sunt organizate în colaborare cu Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii.
 
Iniţiativa de a organiza astfel de evenimente, este o tradiţie în cadrul întreprinderii, ce promovează spiritul de echipă şi modul sănătos de viaţă.
 
La ceremonia de deschidere a evenimentului sportiv, precum și la desfăşurarea acestuia, vor participa echipe din toate filialele Î.S. "Poşta Moldovei" din republică, precum şi reprezentanţi ai conducerii Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi ai Î.S. "Poşta Moldovei".
 
Deschiderea oficială a Spartachiadei a II-a va începe la ora 09:30.