Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. “Poșta Moldovei“ și-a reînnoit parcul de automobile

28 Decembrie 2015
În scopul dezvoltării reţelei logistice şi obţinerii performanţelor de calitate în domeniul deservirii clienților, Î.S. ”Poşta Moldovei” continuă să-şi modernizeze parcul de automobile cu maşini noi pentru transportarea trimiterilor poştale atât pe rutele municipale, cât şi pe cele republicane.
 
Astfel, astăzi, 28 decembrie 2015, dl Serghei Nastas, director general al Î.S. „Poşta Moldovei”, a înmânat cheile a 4 maşini de marca Volkswagen Caddy beneficiarilor din cadrul centrelor de poştă din Dubăsari, Ștefan-Vodă, Ocniţa şi Râşcani. Modernizarea rețelei de transport auto este o prioritate pentru dezvoltarea serviciilor poştale, sporind accesibilitatea şi competitivitatea serviciilor poştale în toate zonele țării. Noile automobile de asemenea vor oferi condiții bune de lucru șoferilor, precum și vor asigura o securitate maximă în transportarea poștei. Cu această ocazie, dl Nastas le-a dorit angajaților mult succes în activitate, clienţi fideli şi siguranţă la trafic.
 
Pe parcursul ultimilor doi ani, Î.S. ”Poşta Moldovei” a procurat 26 de automobile pentru rutele raionale, 5 maşini pentru rutele municipale Chişinău şi 2 automobile pentru rutele republicane. Totodată, întreprinderea de stat planifică să achiziţioneze și pe viitor automobile pentru a asigura securitatea trimiterilor poştale, dar şi livrarea rapidă și calitativă a poştei.