Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Orașul Cornești are un nou oficiu poștal

9 Februarie 2016
Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” a inaugurat astăzi, 9 februarie, în orașul Cornești un nou oficiu poștal, subordonat Centrului de Poștă Ungheni, modernizat şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților.
 
La eveniment au participat directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, dl Serghei Nastas, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, primarul orașului Cornești, președintele raionului Ungheni, şefii subdiviziunilor din cadrul aparatului de dirijare al întreprinderii şi reprezentanţi ai colectivelor CP Ungheni, dar și  directorii CP din Călărași, Telenești, Nisporeni, Bălți, Glodeni, Râșcani, Sângerei.
 
Directorul general al Î.S. ”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas şi-a exprimat speranţa că modernizarea și renovarea rețelei logistice va spori competitivitatea întreprinderii, va consolida imaginea instituției și va asigura un nivel înalt de satisfacție și loialitate al clientelei. „Dezvoltarea infrastructurii Î.S. „Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește performanța și calitatea serviciilor poștale prestate”, a menționat dl Nastas.
 
Directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei” a felicitat colectivul Centrului de Poştă Ungheni pentru munca depusă la realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dorindu-le sănătate, noi realizări în activitatea profesională şi cît mai mulţi clienţi fideli. 
 
Noul oficiu poștal din orășelul Cornești a fost modernizat și înzestrat cu tehnică de calcul și echipament performant, asigurînd astfel angajaților oficiului toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii. În cadrul aceluiași eveniment, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pârgaru le-a oferit poștașilor din localitate trei biciclete, pentru distribuirea operativă a trimiterilor poștale.
 
Atît locuitorii din Cornești, cît și angajații oficiului poștal au ținut să mulțumească conducerii Î.S. „Poșta Moldovei” pentru investiția făcută și pentru condițiile în care vor fi deserviți clienții noștri.
 
Pe parcursul ultimilor doi ani, Î.S. „Poşta Moldovei” a alocat resursele financiare necesare pentru lucrări de reparații și investiții capitale în 42 de oficii poștale din țară.
 
Totodată, reamintim că Î.S. „Poșta Moldovei” este operatorul național cu cea mai diversificată infrastructură, cuprinzând 1147 de oficii poștale, 11 agenții și peste 5550 de angajați.