Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

A fost inaugurat un nou oficiu poștal la Chișinău

12 Aprilie 2016
Aducem serviciile noastre mai aproape de casa dumneavoastră!
 
La 11 aprilie 2016, Î.S. „Poşta Moldovei” şi-a extins rețeaua teritorială cu un oficiu poştal nou, al 55-lea la număr, amplasat în sectorul Botanica al capitalei, pe str. Tudor Strișcă 8\5.
 
Evenimentul a demarat cu discursul rostit de către viceministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, dl Vitalie Ciolac. Funcționarul a specificat că deschiderea noilor oficii poștale este o dovadă a faptului că întreprinderea se modernizează, lucru care nu poate să nu bucure. Viceministrul a mai accentuat importanța prezenței Î.S.„Poșta Moldovei” în mediul prestării serviciilor poștale al republicii, dar și abilitatea acesteia de a se implica în noi proiecte profitabile întru dezvoltarea produselor poștale și ridicarea lor la un nivel avansat.
 
Prezent la eveniment, directorul general al Î.S.”Poşta Moldovei”, dl Serghei Nastas a adăugat: „Î.S. ”Poşta Moldovei” este în continuă creștere, iar strategia de extindere adoptată pentru anul 2016 a permis instituției atât modernizarea rețelei de oficii poștale, cât și mărirea numărului acestora. Noua reprezentanță poștală va oferi cliențiloir următoarele servicii: plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor, transferuri de bani, comerţul cu amănuntul, recepţionarea plăţilor de la populaţie. De asemenea, va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale. În acest sens, oficiul va asigura accesibilitatea și continuitatea serviciilor. Reprezentanța va deservi atât persoane fizice, cât şi juridice.
 
Clienții întreprinderii sunt factorii-cheie, pentru care sunt concepute și modernizate serviciile, astfel, pentru a fi mai aproape de beneficiarii noștri, oferim noi oportunități  și o gamă largă de servicii de specialitate. Totodată, menționez că pentru Î.S.„Poșta Moldovei” este importantă continuitatea procesului de ridicare a calificării personalului. Astfel, pentru următorii ani sunt planificate majorări de salarii, dar și investiții în creșterea nivelului de deservire a clientului.”
 
În continuare, dna Sofia Carazan,  șefa noului Oficiu Poștal,  a adus mulțumiri în adresa administrației: „Deschiderea acestui oficiu este o frumoasă  provocare pentru noi. În acest sens, vom fi responsabili pentru lucrul pe care urmează să-l îndeplinim.”
 
Pentru deschiderea OP MD-2048 au fost alocate circa 130 de mii de lei.