Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

A învins prietenia: meci amical între Î.S.“Poșta Moldovei” și penitenciarul nr.16 “Pruncul”

13 Iunie 2016
Și-au măsurat forțele chiar pe terenul de fotbal: angajații Î.S. ”Poșta Moldovei” s-au întâlnit într-un meci amical cu echipa penitenciarului nr. 16 "Pruncul".  Amicalul a avut drept scop promovarea modului sănătos de viață, dar și stabilirea unei punți de colaborare dintre cele două instituții de stat.
 
Susținătorii fotbaliștilor au avut parte de un spectacol sportiv inedit. Momentele tensionante s-au alternat cu golurile marcate, care au adus înviorare în tribune. Cele 60 de minute jucate la intensitate maximă au adus emoții pozitive tuturor participanților, care s-au simțit în pielea fotbaliștilor profesioniști. Tradițional, sportivii și-au strâns mâinile în semn de salut și au onorat drapelul de stat. Pe final de joacă ambele echipe s-au ales cu daruri simbolice, care vin să demonstreze relațiile de cooperare stabilite între cele două instituții de stat.
 
În semn de respect, din partea angajaților penitenciarului nr 16 "Pruncul", sportivii Î.S.”Poșta Moldovei” au primit în dar logo-ul poștei gravat în lemn. La rândul lor, angajații penitenciarului s-au ales cu daruri care reprezintă "Kilometrul Zero".
 
Meciul s-a desfășurat la Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret „Buiucani” din capitală.