Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Centrul de poștă Cimișlia deține un nou automobil

25 Iulie 2016
Centrul de poștă din raionul Cimișlia a fost dotat cu un automobil marca Wolksvagen Caddy. Cheile au fost înmânate de către Serghei Nastas, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, doamnei directoare CP Cimișlia – Ludmila Manea.
 
Managerul centrului de poștă a adus mulțumiri conducerii de vârf pentru posibilitatea de a lărgi rețeau de transport, oferind astfel servicii de calitate clienților.
 
La rândul său, directorul general, Serghei Nastas a ținut să precizeze că noile achiziții urmează să fie utilizate în scopuri lucrative, sporind productivitatea întreprinderii.Vehiculele sunt destinate pentru transportarea poștei, fiind dotate la rândul lor cu cele necesare pentru asigurarea securității și integrității trimiterilor poștale. Totodată Serghei Nastas a vorbit și despre aportul fiecărui muncitor în parte, menționând necesitate de a majora salariile întru motivarea angajaților.
 
Pe parcursul ultimilor trei ani, Î.S. ”Poșta Moldovei” a procurat 44 de automobile. Astfel, rutele raionale sunt deservite de 29 de vehicule, 2 mașini deservesc traseele republicane, 5 cele municipale, 6 autotorisme au fost procurate pentru serviciul Curier Rapid, iar 2 mașini au fost achiziționate pentru Serviciul de Încasare.