Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S.„Poșta Moldovei” redeschide Centrul de Poștă Bălți

21 Noiembrie 2016
ÎS "Poșta Moldovei" invită reprezentanții presei și toți doritorii la redeschiderea oficiului poştal central Bălți, MD-3121, proaspăt renovat. Evenimentul va avea loc la 23 noiembrie, cu începutul la orele 10.00.
 
La eveniment vor participa: ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, domnul Vasile Botnari, directorul general al Î.S. ”Poşta Moldovei”, domnul Serghei Nastas și Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, domnul Ion Pârgaru.
 
Oficiul poștal central din municipiul Bălți, amplasat pe strada Ștefan cel Mare 60, reprezintă atât o instituție strategic importantă pentru buna desfășurare a serviciului poștal din Moldova, cât și o parte din istoria poștei, aici fiind amplasat unul dintre primele oficii poștale din Moldova, care și-a început activitatea în anul 1941. Lucrările de reconstrucție a oficiului au început pe 15 iunie 2016 și au durat până la 8 noiembrie 2016.
 
În acest sens, oficiul poștal a fost dotat cu mobilier nou, 4 calculatoare, 8 safeuri și rând electronic. Reparația edificiului a constat în executarea drenajului pentru micșorarea nivelului apelor subterane, hidroizolarea subsolurilor, care erau inundate, refacerea tencuielii şi a pardoselii, înlocuirea uşilor şi a geamurilor, refacerea instalaţiilor sanitare, electrice, de încălzire şi de climatizare, precum și renovarea faţadei și a acoperișului, instalarea sistemelor de semnalizare și stingere a incendiului, precum și amenajarea teritoriului și înverzirea lui.
 
Unul din principalele obiective ale Î.S. ”Poşta Moldovei" este asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o cultură de deservire înaltă și la preţuri accesibile, acest fapt fiind posibil prin ridicarea nivelului de calificare şi profesionalism al salariaţilor, amenajarea şi modernizarea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale.