Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Cei mai activi lucrători ai Poștei Moldovei au fost premiați

3 Ianuarie 2017
Pe parcursul anului 2016, Întreprinderea de Stat “Poșta Moldovei” a colaborat cu mai multe companii din republică, printre care și compania de împrumuturi “Iute Credit”. Astfel, beneficiarii pot împrumuta rapid din oficiile poștale până la zece mii de lei .
 
La sfârșitul anului precedent, zece oficii poștale din țară, care au reușit să furnizeze cele mai multe împrumuturi au primit câte un aparat de cafea modern.
 
Premiații sunt angajați ai oficiilor poștale din orașele Dondușeni, Briceni, Glodeni, Edineț, Anenii Noi, Basarabeasca, Florești, Drochia, Ștefan Vodă și Sângerei. Directorul general al Î.S ”Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, a menționat că este important ca înterprinderea să colaboreze cu alte companii pentru binele clienților săi. ,,Ne dorim ca toate serviciile să poată fi accesate în orice oficiu poștal. Suntem o echipă mare și unită, care a demonstrat că întreprinderea ”Poșta Moldovei” se află în continuă mișcare și dezvoltare. Oferim servicii de calitate, rapide şi moderne - totul datorită unui scop comun” .
 
Angajații oficiilor poștale premiate apreciază gestul și susțin că și în continuare vor practica serviciilor oferite de “Iute Credit”.