Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Au fost deschise oficii poștale noi în raionul Briceni

10 Noiembrie 2017
10 Noiembrie 2017. Llocuitorii satelor Corjeuți și Caracușenii Noi din raionul Briceni se pot bucura astăzi de deschiderea noilor oficii poștale în localitățile sale, la care vor putea achita facturi, ridica pensii, indemnizații, dar și vor beneficia de o întreagă gamă de servicii financiare.
 
Pornind de la planurile de modernizare a unui număr tot mai mare de oficii poștale din țară, „Poșta Moldovei” tinde să presteze servicii de calitate în conformitate cu standardele europene, astfel încât clientul să simtă grija și suportul nostru. Deschiderea unui număr tot mai mare de oficii poștale în localități, asigurarea condițiilor necesare de lucru, utilarea cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților sunt obiectivele întreprinderii pentru anul 2017, pe care le realizăm cu succes.
 
Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” - Serghei Nastas, președintele raionului Briceni - Mihail Gnatiuc, directorul centrului de poștă Bălți - Vasile Gutu, directorul Centrului de posta Ocnița - Marina Simionca, directorul Centrului de poștă Briceni - Cristina Schibinschi, primarul satului Corjeuți - Victor Andronic, candidatul la funcția de primar al satului Caracușenii Noi - Viorica Oleinic, șeful Departamentului logistica - Veaceslav Dragot, șefa Direcției marketing și vânzări, Elena Ganciucova.
 
În cadrul evenimentului, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a subliniat faptul că deschiderea noilor oficii poștale în aceste două localități a fost favorizată de numărul impunător de clienți: „Este o zi importantă nu doar pentru angajații întreprinderii, dar și pentru clienții noștri, care începând de astăzi pot beneficia de serviciile noastre. În acest an Î.S. „Poșta Moldovei” vine în continuare cu schimbări importante, care au scopul de a ajuta atât angajații cât și clienții instituției. Le doresc tuturor lucrătorilor oficiilor poștale din Briceni succes și să aibă cât mai mulți clienți, pe care să-i deservească cu drag”.
 
Primarul satului Corjeuți - Victor Andronic și-a exprimat recunoștința pentru contribuția Î.S. „Poșta Moldovei”: „Ne bucurăm că de astăzi avem încă un oficiu poștal în sat. Deschiderea acestuia va facilita accesul locuitorilor la serviciile poștale. Prin aceste deschideri, Î.S. „Poșta Moldovei” demonstrează că este o instituție modernă, care corespunde așteptărilor clienților și lucrătorilor săi.”
 
Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate cu o deservire înaltă la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale este un criteriu primordial.