Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Delegația UkrPoshta în vizită la Poșta Moldovei

20 Noiembrie 2017
Delegația Poșta Ucrainei s-a întâlnit astăzi, 20 noiembrie 2017, într-o vizită de lucru cu Poșta Moldovei pentru a face schimb de soluții IT pentru optimizarea serviciilor poștale.
 
În cadrul întâlnirii s-a discutat despre schimbul de experințe IT în oficiile poștale, în special pentru serviciile poștale și financiare, dar și modalitățile de prestare a serviciilor cât mai calitative.
 
Pe larg s-au discutat procesele deservirii calitative, procedurile de primire și export a trimiterilor poștale, termenul de distribuire și viteza de deservire a clienților, serviciile adiționale (precum informarea clienților despre livrarea reușită prin intermediul SMS sau Viber), procedurile trimiterilor poștale destinate livrării, procedurile de achitare a coletelor, împachetarea și pregătirea acestora către expediere spre Centrul de prelucrare și transportare al poștei, prestarea serviciilor financiare, comercializarea produselor, procedurile operaționale zilnice, funcționalitatea reclamațiilor.
 
Al II-lea obiectiv al întrunirii îl constituie vizitarea Centrului de prelucrare și transportare al poștei, unde delegația poștei din Ucraina va face cunoștință cu procesul de prelucrare a trimiterilor și corespondenței, utilizarea mașinii de francare, etc. Totodată, se va discuta despre serviciile Curier Rapid, Post Transfer și Post Terminal prestate de către Poșta Moldovei.
 
Delegația UkrPoshta va vizita astăzi oficiile poștale MD-2000 și MD-2012 pentru a se informa despre metodele de lucru ale Poșta Moldovei, dar și schimbul de informații dintre operatorul poștal și procedurile în vigoare.