Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Abonare

 
Stimaţi abonați,
 
"Catalogul ziarelor şi revistelor pentru anul 2020", editat de Î.S. ”Poşta Moldovei”, cuprinde 13 compartimente cu tematici diverse. Compartimentele sunt divizate în funcție de tipul ediţiilor periodice şi limba în care sunt editate. În baza prezentului catalog, aveți posibilitatea să perfectați abonamente la ediţiile periodice, cu distribuirea lor ulterioară. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IMPORTANT: abonamentele la publicaţiile periodice republicane se perfectează până la data de 25, iar cele din spaţiul CSI - până la data de 12 a fiecărei luni.
 
 
 
 
Abonamentele la ediţiile periodice se perfectează în orice oficiu poştal din teritoriu.
 
 
 
Persoanele juridice pot solicita abonarea la ediţiile periodice, completând formularul tipic (descarcă aici), care apoi va fi transmis la adresa de email centrupresa@posta.md; abonare@posta.md. În baza formularului expediat se va elibera contul spre plată.
 
 
Achitarea plăţii pentru abonamentele perfectate se efectuează în conformitate cu preţurile de abonare, în numerar - în orice oficiu postal sau prin virament bancar. În cazul în care solicitaţi informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefoanele 022 226-046; 022 223-181; 022 251-261 sau să expediați mesaj la adresa de email: centrupresa@posta.mdabonare@posta.md.
 
 
 
RESPONSABILITATE: 
 
redacţiile și editurile poartă răspundere morală şi materială faţă de abonaţi şi față de Î.S. ”Poşta Moldovei” pentru needitarea ediţiilor periodice, comasarea publicaţiilor, suspendarea sau nerespectarea termenelor de apariţie.
 
Pentru distribuirea ediţiilor periodice editate în alte ţări, Î.S. ”Poşta Moldovei” poartă răspundere faţă de abonaţi din momentul sosirii acestora în mun. Chişinău.