Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

În localitatea Tomai a fost deschis un nou oficiu poştal

21 Iulie 2009
Astăzi, Î.S. "Poşta Moldovei" le-a adus în dar locuitorilor din regiunea Tomai, raionul Ciadîr-Lunga, un oficiu poştal reconstruit №11.
 
Pregătirile pentru deschidere au fost mai puţin de două luni. Ca rezultat a fost reconstruit un oficiu poştal spaţios, proiectat în conformitate cu stilului corporativ al Î.S. "Poşta Moldovei"  şi înzestrat cu utilaje moderne.
 
La ceremonia de deschidere a oficiului poştal a fost prezentă administraţia satului Tomai, conducerea Î.S. "Poşta Moldovei", poştaşii din Ciadîr-Lunga.
Primarul din Tomai, Dmitrii Cimpoieş şi-a exprimat cuvintele sale de recunoştinţă pentru o astfel de contribuţie semnificativă în mediul de afaceri şi în viaţa culturală a oraşului şi le-a dorit lucrătorilor poştali bunăstare şi prosperitate.
 
Acum în oficiu poştal este creat un confort adiţional pentru clienţi - într-un colţişor, în sala de aşteptare, este pus un mobilier moale - a menţionat Dl Valeriu Chişcă, Director General Interimar al Î.S. "Poşta Moldovei", - la fel sunt create şi condiţii de muncă confortabile şi favorabile pentru personalul oficiului poştal. - La deschidere nu am venit cu mânile goale - a adăugat Dl Valeriu Chişcă, - pentru că ştim cât de important este de automatizat oficiul poştal, am adus în dar un computer (PC).
 
O contribuţie deosebită adusă dezvoltării poştale, precum şi întregului raion Ciadîr-Lunga, este cea adusă de către deputatul Topciu. Conducerea Î.S."Poşta Moldovei" îi aduce sincerele sale mulţumiri pentru ajutorul acordat.