Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” gazdă a seminarului internaţional din cadrul proiectului regional UPU pentru ameliorarea calităţii serviciului poştal

14 Iunie 2011
În perioada 7-9 iunie 2011, Î.S. „Poşta Moldovei” a fost gazda al celui de-al 4-lea seminar internaţional din cadrul proiectului regional pentru ameliorarea calităţii servicilui poştal. Proiectul regional este organizat de către Uniunea Poştală Universală în comun cu Comunitatea Regională în Comunicaţii.
 
La ceast seminar au participat coordonatorii naţionali ai proiectului din Azerbadjan, Belorusia, Rusia, Kîrghistan, Kazahstan, Tadjikstan, Ucraina, experţi de la UPU (Youri Spiriev şi Seydou Konate) şi din Comunitatea Regională în Comunicaţi, precum şi specialişti ai Î.S.”Poşta Moldovei”.
 
Seminarul de instruire a avut drept scop efectuarea schimbului de experienţă în domeniul calităţii de prestare a serviciilor poştale şi acordarea suportului consultativ la acest capitol.
 
Participanţii au vizitat Centrul de Prelucrare şi Transportare a Poştei, Punctul de Schimb cu Aeroportul şi cîteva oficii poştale din cadrul Direcţiei de Poştă Chişinău, menţionînd faptul că procesul de lucru este bine organizat şi personalul este înalt calificat.
 
În urma vizitării subdiviziunilor Î.S. „Poşta Moldovei”, participanţii la seminar au fost impresionaţi de activitatea administraţiei poştale din Moldova. Totodată, au fost înaintate careva recomandaţii pentru ameliorarea calităţii serviciului poştal în republică. Unii participanţi ai seminarului chiar vor prelua experienţa Poştei Moldovei în procesul lor de organizare a lucrului.
 
Expertul Uniunii Poştale Universale, Dl Konate Seydou, a remarcat, de asemenea, calificarea înaltă a personalului întreprinderii şi buna organizare a procesului de lucru de la Poşta Moldovei. În prezentările pe care le-a efectuat, Dl Konate a explicat procedura de efectuare a certificării de către experţii UPU şi coordonatorii regionali şi a concluzionat că, Î.S. „Poşta Moldovei” poate pretinde la certificarea UPU chiar în anul curent, fără nici un impediment.
 
Obţinerea certificatului Uniunii Poştale Universale deschide noi orizonturi pentru deţinătorii acestuia, marcîndu-i pe o treaptă înaltă în domeniul calităţii de prestare a serviciilor poştale şi le oferă o recunoaştere la nivel mondial.
Vizualizări: 120