Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Spartachiada a I-a a angajaţilor Î.S. „Poşta Moldovei”

12 Septembrie 2011
În perioada 10-11 septembrie 2011, la baza de odihnă „Perlele Nistrului” de la Vadul lui Vodă, s-a desfăşurat Spartachiada a I-a a angajaţilor Î.S. „Poşta Moldovei”, care a fost organizată de către Î.S. „Poşta Moldovei” în colaborare cu Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii. (vezi fotogaleria)
 
La acest eveniment au participat echipe din filialele Î.S. „Poşta Moldovei”, precum şi din administraţia întreprinderii de stat, paisprezece la număr. Echipele au fost selectate după criteriul teritorial, adică din reprezentanţi a trei centre de poştă din raioanele situate în vecinătate. Probele la care au participat sportivii din echipele întrunite au fost: volei-femei, volei-bărbaţi, tenis de masă, mini-fotbal, proba de şah şi dame.
 
Deschiderea oficială a Spartachiadei, a avut loc sîmbăta, 10 septembrie 2011, la ora 9.30, la care au participat Doamna Dona Şcola, Viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Domnul Vladimir Ceban, Director general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Domnul Ion Pîrgaru, Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, membri ai Consiliului de Administraţie al Î.S. „Poşta Moldovei” şi reprezentanţi ai administraţiei întreprinderii.
 
Scopul Spartachiadei a fost promovarea unui mod sănătos de viaţă în colectivele de muncă a Î.S. „Poşta Moldovei”.
 
Doamna Viceministru, a salutat conducerea Î.S. „Poşta Moldovei” pentru iniţiativa de a organiza astfel de evenimente, care promovează spiritul de echipă, modul sănătos de existenţă şi este un exemplu demn de preluat pentru alte întreprinderi din ţară. Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor va promulga şi va susţine orice iniţiativă de acest fel şi speră că organizarea şi desfăşurarea Spartachiadei lucrătorilor poştali va deveni o tradiţie frumoasă, a accentuat, Doamna Şcola, la sfîrşitul discursului său.
 
Domnul Vladimir Ceban a menţionat în discursul său de salut importanţa desfăşurării unor astfel de evenimente, care servesc un imbold bun pentru dezvoltarea atît fizică cît şi intelectuală a angajaţilor din domeniu poştal.
 
Fiecare dintre echipele, prezente la competiţiile sportive, au avut slogane diferite, însă toate au purtat acelaşi mesaj: „Victoria, ne aparţine!”.
 
Mesajul, pe care Domnul Vladimir Ceban l-a transmis celor prezenţi, este acela de a fi „Adversari pe teren şi prieteni în afara lui”.
 
„Am convingerea, că forma deosebită a sportivilor – lucrători poştali, experienţa arbitrilor, echilibrul şi viziunea conducătorilor vor fi elemente importante pentru ca această competiţie să se transforme într-una dintre cele mai frumoase activităţi, într-o sărbătoare organizată sub semnul prieteniei şi sportivităţii - a subliniat Domnul Director general, şi sper ca organizarea unor astfel de competiţii spotive să devină un obicei frumos, transmis din generaţie în generaţie”.
 
Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Domnul Ion Pîrgaru, a menţionat faptul, că este prima Spartachiadă, la care participă exclusiv angajaţii Î.S. „Poşta Moldovei”. Pînă acum au fost organizate Spartachiade a tuturor întreprinderilor din domeniul comunicaţiilor din republică. „Dat fiind faptul, că sunteţi toţi o echipă, un colectiv, victoria va fi comună a întreprinderii de stat „Poşta Moldovei”- a subliniat Domnul Ion Pîrgaru - şi Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii, va activa cot la cot cu întreprinderea Dumneavoastră, întru promovarea modului sănătos de viaţă, a spiritului de echipă şi a prieteniei.”
 
Directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, împreună cu toţi oaspeţi prezenţi la eveniment, au dorit tuturor mult succes cu speranţa ca aceste competiţii să devină frumoase tradiţii de suflet între colegi în care va învinge, în primul rînd, sportul, tinereţea, spiritul de echipă - un simbol care uneşte şi face să dăinuie valorile ce ne unesc: prietenia şi buna dispoziţie.
 
Pe data de 11 septembrie, după finisarea competiţiilor, s-au făcut totalurile şi s-au înmînat cupele şi diplomele echipelor cîştigătoare.
 
După lupte aprinse, pe locul întîi a fost situată echipa aparatului de dirijare şi CPTP „VIP Post”, pe locul doi – echipa Centrelor de Nisporeni, Ungheni, Călăraşi „Olimp” şi pe locul trei – echipa Centrelor de Poştă Bălţi, Sîngerei, Făleşti „Mesagerii 3 Nord Est”.
Vizualizări: 112