Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiul poștal din Rădoaia, Sângerei oficial deschis

21 Decembrie 2018
La doar trei luni după evaluarea procesului de desfășurare a lucrărilor de construcție a oficiului poștal din satul Rădoaia, efectuată de către directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” și șeful Direcției logistică, astăzi, reprezentanții administrației și ai autorităților locale au asistat la inaugurarea noului oficiu poștal MD-6237.
 
Pentru prima dată în teritoriu, în cadrul oficiului a fost deschis un magazin poștal la care clienții vor putea achiziționa efecte poștale, obiecte de birotică, suvenire, ambalaje pentru cadouri și, desigur, vor beneficia de servicii xerox și printer. În scopul oferirii clienților acces la o gamă largă de servicii utile, asemenea magazine vor fi deschise și în alte localități.
 
În debutul evenimentului, directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” a mulțumit colegilor pentru aportul adus la renovarea și dotarea oficiilor poștale din Republica Moldova, fapt care contribuie subtanțial la dezvoltarea comunităților rurale. „Mi se bucură inima mult atunci când angajații noștri urmează să activeze în oficii poștale noi. În ultimii ani, au fost renovate aproximativ 270 de oficii poștale - o cifră record în istoria întreprinderii. Este ambiția mea, și cu susținerea Dumneavoastră am reușit să atingem acest succes. Anul 2018 se încheie cu noutăți plăcute și acest fapt mă face să fiu mândru de realizările noastre comune”. Totodată, directorul a felicitat  colegii și oaspeții prezenți la eveniment cu ocazia ajunului sărbătorilor de iarnă: „Vă doresc să aveți parte de sărbători fericite, multă sănătate şi un an nou plin de bucurii!”.
 
Menționăm, că în oficiul poștal MD-6237 au fost executate lucrări de construcție începând din temelie, cu aplicarea tencuielii şi a pardoselii, instalarea uşilor, geamurilor, instalaţiilor sanitare, electrice, de încălzire şi de climatizare. Au fost îndeplinite lucrări de executare pe suprafața faţadei și a acoperișului, a fost amenajat teritoriul adiacent clădirii. Noul oficiu poștal a fost dotat cu mobilier nou, calculatoare, safeuri și aparate de aer condiționat. Oficiul poștal din Rădoaia este amplasat chiar în centrul satului.
 
Prezent la eveniment, directorul Centrului de poștă Sângerei i-a mulțumit directorului general pentru sprijinul acordat în vederea deschiderii oficiilor poștale.
 
„Grație conducerii ”Poștei Moldovei” și, în special, directorului general, d-lui Serghei Nastas, astăzi avem parte de momente plăcute prin faptul că participăm la deschiderea oficiului nostru poștal. Sunt foarte fericită să constat că voi activa într-un sediu nou, în care au fost asigurate toate condițiile necesare pentru angajați și clienți. Acest fapt ne va simplifica foarte mult procesul de muncă și va crea o atmosferă amiabilă de deservire a c locuitorilor din satul Rădoaia. Vă mulțumim!”, a menționat la ceremonia de inaugurare șefa oficiului poștal, Natalia Tataru.
 
La finele evenimentului, locuitorii satului au interpretat colinde și urături pentru oaspeții prezenți la eveniment, încununând inaugurarea cu atmosferă festivă în ajunul sărbătorilor de iarnă.
 
Amintim că cei aproximativ 6.000 de locuitorii satului Rădoaia vor fi deserviți de către patru angajați poștali și vor putea putea beneficia de  servicii poștale, financiare și soluții business.