Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Poşta Moldovei mai aproape de cititori

14 Decembrie 2018
Mai mulţi cititori ai presei scrise și reprezentanţi ai ediţiilor periodice şi-au dat întâlnire astăzi în cadrul evenimentului anual ”Ziua Abonatului”, organizat de către Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Evenimentul are loc în incinta oficiului postal MD-2012.
 
Abonarea la reviste și ziare poate fi realizată la preţuri reduse atât în oficiul MD-2012, cât și în oricare dintre oficiile poştale din ţară. Astfel, cititorii care vor reuși a se abona în această zi, vor economisi până la 15 % din costul unui abonament la ziare și revistele incluse în ”Catalogul ziarelor și revistelor pentru anul 2019”, tipărit special pentru evenimentul de azi. Reducerile oferite sunt binevenite, în special pensionarilor, care, de obicei, sunt abonaţi fideli ai presei periodice.
 
”Vin în fiecare an la ”Ziua Abonatului” pentru că se fac oferte foarte bune. Plus la toate, îmi place că mă pot consulta cu reprezentanţii revistelor. Mă abonez din timp, pentru ca în următorul an să primesc acasă ziarul preferat”, a menţionat un vizitator de la eveniment.
 
Întreprinderea de Stat ”Poşta Moldovei” organizează ”Ziua Abonatului” în colaborare cu instituţiile periodice din Republica Moldova încă din anul 2003. De fiecare dată, vizitatorii evenimentului pot beneficia de surprize, cum ar fi: ziare și reviste gratis, carnete de notițe, pungi ecologice și produse de igienă.
 
Evenimentul se desfăşoară la finele fiecărui an în colaborare cu reprezentanţii ediţiilor periodice pentru ca iubitorii presei scrise să profite de reducerile oferite de redacţii cu această ocazie.
 
Oferta e disponibilă în toate oficiile poştale din ţară pe tot parcursul zilei de 14 decembrie.