Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Angajații Centrelor de Poștă Comrat și Ceadîr-Lunga, întruniți ședințe de producere

7 Februarie 2019
Astăzi, 7 februarie, s-au desfășurat ședințe de producere cu angajații întrepriderii din raioanele Comrat și Ceadîr-Lunga.
 
În cadrul întrevederiilor, dl Serghei Nastas a vorbit despre obiectivele ÎS “Poșta Moldovei” şi despre acţiunile desfăşurate pentru dezvoltarea serviciilor poştale, fapt care poate fi realizat doar cu angajați bine instruiți, inclusiv în domeniul financiar, cu atribuții specializate în domeniul lucrului cu mandatele poștale și transferurile bănești.
 
Unul dintre obiectivele de bază pentru anul 2019 este instruirea angajaților, și în acest context va fi examinată posibilitatea deschiderii unui Centru de Instruite Nord. 
 
În finalul întrunirii dl. director general a colectat solicitări din partea angajaților cu privire la necesitățile de dotare cu tehnică de calcul, a răspuns la întrebările celor prezenţi, iar directorii Centrelor de Poștă i-au mulţumit și au menționat importanța organizării ședințelor de producere atât pentru angajați, cât și pentru clienții întreprinderii.