Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Un nou oficiu poștal renovat în satul Zgurița din raionul Drochia

15 Februarie 2019
Motiv de bucurie pentru angajații oficiului poștal din satul Zgurița, raionul Drochia: de astăzi aceștia își vor îndeplini obligațiunile de serviciu într-un local nou. Schimbările au fost necesare pentru că localul în care s-a aflat pâna acum oficiul se află în stare avariată. Noul local este situat chiar în centrul satului, este compact, dar bine amenajat, dotat cu mobilă nouă și utilaj modern. 
 
În cadrul festivității, panglica de inaugurare a fost tăiată de către directorul general al ÎS ”Posta Moldovei”, dl Serghei Nastas, și primarul satului Zgurița. În dicurul său, dl Serghei Nastas a menționat că hotărârea de amplasare a oficiilor poștale în construcții din panouri sandvich a fost una reușită, deoarece aceste localuri sunt mai puțin cotisitoare, moderne, compacte și eficiente în exploatare.
 
Atât angajații oficiului, cât și localnicii, s-au arătat bucuroși de faptul că deacum înainte vor dispune de servicii poștale în condiții plăcute și moderne.
 
Menționăm, că în anul trecut au fost construite 26 de oficii poștale de acest fel, iar pentru anul viitor este preconizată construcția a încă 25.
 
În ultimii cinci ani, ÎS ”Poșta Moldovei” a renovat mai mult de 350 de oficii poștale.