Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal nou în orașul Durlești

17 Februarie 2019
În această zi frumoasă de duminică, Î.S.”Poșta Moldovei” a dovedit încă odată că poate realiza lucruri frumoase!
 
Astăzi, 17 februarie 2019, locuitorii orașului Durlești din municipiul Chișinău s-au bucurat de un oficiu poștal nou dotat cu tehnologii de ultimă generație. Vechiul birou poștal, MD-2003, nu oferea condiții necesare pentru buna desfășurare a procesului de lucru.
 
La eveniment a fost prezent directorul general al întreprinderii, dl Serghei Nastas, care a menționat că acesta este al cincilea oficiu poștal redeschis în săptămâna curentă de către Î.S. „Poșta Moldovei”, fapt care dovedește încă o dată că obiectivul de bază al conducerii întreprinderii este crearea condițiilor moderne atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Totodată, dl Nastas a promis că până la sfârșitul anului în orașul Durlești va fi instalat încă un birou poștal pentru ca clienții să nu fie nevoiți să se deplaseze în orașul Chișinău pentru a putea beneficia de serviciile întreprinderii
 
De asemena, dl director a menționat că realizarea cu succes a acestui proiect a fost posibilă în urma implicării active a primarului orașului, dna Eleonora Șaran, care a oferit un teren gratuit pentru instalarea noului oficiu poștal. Prezentă la eveniment, dna Eleonora Șaran a adresat profunde mulțumiri pentru implicare conducerii Î.S.”Poșta Moldovei” și a menționat că atât autoritățile locale, cât și locuitorii orașului Durlești sunt extrem de recunoscători pentru realizarea evenimentului de azi.