Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal nou în satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă

20 Februarie 2019
Încă un eveniment de redeschidere a bucurat azi, 20 februarie 2019, locuitorii satului Talmaza din raionul Ștefan-Vodă.
 
Vechiul oficiu poștal, MD-4238, se afla într-o încăpere închiriată, care nu se încălzea în perioada rece a anului.
 
La eveniment au fost prezenți șeful Direcției Logistică, Veaceslav Dragot, primarul satului Talmaza, Eugeniu Prutean, președintele (dergrevat) al raionului Ștefan-Vodă, Molozea Nicolae, directorul Centrului de poștă Ștefan-Vodă, Anatol Caliman și, nu în ultimul rând, clienții fideli ai instituției împreună cu lucrătorii acesteia.
 
În cadrul discursului său, dl Veaceslav Dragot a relatat despre faptul că renovarea birourilor poștale este un proiect nou, de succes, aplicat de către Î.S.”Poşta Moldovei". De asemenea, dl Dragot a menționat că terenul pe care a fost amplasat noul oficiu postal este oferit de către autoritățile locale cu titlu gratuit, fapt pentru care conducerea întreprinderii este foarte recunoscătoare.
 
Primarul satului Talmaza, dl Eugeniu Prutean a declarat mândru că evenimentul de azi o sa intre, cu siguranță, în istoria satului. Dl Prutean a mai adresat mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în realizarea proiectului de renovare și, în primul rând, conducerii Î.S.”Poşta Moldovei".
 
Ca și dl primar, directorul centrului de poștă Ștefan Vodă, Anatol Caliman a adresat sincere mulțumiri tuturor și a felicitat toți talmazienii cu sărbătoarea de azi.
 
La rândul său, șefa oficiului poștal, Natalia Paniș a declarat că acest oficiu este mult așteptat de către lucrători, dar și de către clienții care sunt extrem de fericiți și recunoscători conducerii Î.S.”Poşta Moldovei".
 
În final, toți cei prezenți la sărbătoare au avut prilejul de a se bucura de prestația unui ansamblu de copii frumoși și talentați din satul Talmaza, cu denumirea „Mugurașii”.