Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Două oficii renovare au fost inaugurate azi în raionul Nisporeni

21 Februarie 2019
Î.S."Poșta Moldovei" a redeschis azi, 21 februarie 2019, două oficii poștale noi în satele Milești și Seliște din raionul Nisporeni.
 
În cadrul evenimentelor, Veaceslav Dragot, șeful Direcției logistică a Î.S."Poșta Moldovei", a menționat că renovarea oficiilor poștale este un proiect de succes al întreprinderii. El și-a exprimat speranța în faptul că angajații instituției vor rămâne mulțumiți de schimbările produse, care au adus în birouri tehnică de calcul modernă și mobilier confortabil.
 
În discursul său, directorul Centrului de poștă Nisporeni, Nicolae Drăgan, a adresat sincere mulțumiri conducerii Î.S."Poșta Moldovei" și a declarat, că de la începutul activității sale până în prezent, se muncește mult pentru a aduce plusvaloare întreprinderii prin ridicarea calității serviciilor prestate. Dovadă a acestui fapt servesc oficiile poștale renovate în ultimul an în satele Grozești și Bărboieni din raionul Nisporeni.
 
Șefele oficiilor poștale din satele Seliște și Milești s-au declarat mulțumite de realizarea evenimentului și și-au exprimat încrederea în faptul că, începând cu ziua de azi, clienții instituțiilor vor fi mai satisfăcuți de calitatea serviciilor prestate.