Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Un nou oficiu poștal la Codreanca

29 Martie 2019
La 29 martie curent, Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a bucurat locuitorii satului Codreanca din raionul Strășeni cu un oficiu poștal de tip nou, dotat cu cele mai moderne tehnologii și condiții de lucru.
 
În cadrul discursului de inaugurare, dl Serghei Nastas, director general al Î.S. „Poșta Moldovei”, a adus mulțumiri primarului comunei Codreanca pentru lotul de pământ oferit cu titlu gratuit și a declarat că ține mult la clienții și angajații întreprinderii pe care o conduce, motiv din care speră ca gradul de satisfacție al acestora în urma beneficierii și prestării serviciilor entității să crească considerabil.
 
Primarul comunei, dna Cleopatra Cobzac, a mulțumit pentru oficiul poștal modern și a declarat că, datorită conducerii Î.S. „Poșta Moldovei”, locuitorii satului vor beneficia de servicii calitative iar angajații ofiliului poștal vor putea activa în condiții foarte bune. 
 
Președintele raionului Strășeni, Mihail Popa, a adresat cuvinte de gratitudine pentru rapiditatea efectuării lucrărilor. La fel, dl Popa a ținut să menționeze importanța enormă a poștei pentru populație.
 
Șefa serviciului operațional Strășeni, Ana Mecleușan, dar și șefa oficiului poștal, Nadejda Cocieri și-au declarat emoțiile de bucurie pentru schimbările frumoase și au adresat sincere mulțumiri dlui Serghei Nastas pentru posibilitatea de a-și desfășura activitatea în condiții de standard European.
 
În finalul evenimentului, ansamblul de copii „Codrencuța” a prezentat un spectacol muzical.
 
 
Vizualizări: 137