Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Încă zece Post Terminale vor fi instalate în capitală

9 Aprilie 2019
Astăzi reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” au susținut o conferință de presă dedicată lansării a zece Post Terminale noi.
 
Prezent la eveniment, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a menționat că numărul persoanelor care folosesc serviciul Post Terminal este în continuă creștere, motiv pentru care se lucrează intensiv la extinderea acestui serviciu. „Poșta Moldovei ține pasul în rând cu tehnologiile inovatoare, aducând în Republica Moldova Post Terminalele. Astăzi, întreprinderea este o companie modernă, de o performanță înaltă, asigurată economic și orientată către clienți. Poșta Moldovei este gata să colaboreze cu magazinele online, astfel încât să simplificăm procesul de activitate a acestora, dar și a beneficiarilor. Deja avem mii de clienți, iar asta arată că suntem profesioniști”.
 
Totodată, Serghei Nastas a menționat că municipiul Chișinău are nevoie de cel puțin 100 de Post Terminale, care urmează să fie instalate pe parcurs.
 
De asemenea, în cadrul discursului său, șeful Direcției Logistică, Veaceslav Dragot a adăugat: „Ne bucurăm de atenția clienților și de faptul că tot mai multe persoane folosesc Post Terminalul. Asta arată că extinderea proiectului este o necesitate”.
 
Din partea partenerilor de proiect, la eveniment fost prezent reprezentantul companiei „Aviatehnologie” S.A., Andrei Rață. Acesta a menționat că instituția pe care o reprezintă a contribuit și continue să contribuie la realizarea proiectului ”Post Terminale” și i-a îndemnat pe cei prezenți să utilizeze serviciul ”Post Terminal”, deoarece oferă extrem de multe beneficii. 
 
În cadrul evenimentului, reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” au explicat modalitatea de utilizare a Post Terminalului.
 
Până la moment, au fost instalate douăzeci și două Post Terminale. Detalii despre locația acestora le găsiți pe pagina noastră oficială www.pt.md.
 
Post Terminalele noi urmează să fie instalate pe adresele:
 
  • str. Sarmisegetusa, 35/1 (magazinul Linella Nr.42);
  • str. Iazului, 4/1 (magazinul Linella Nr.43);
  • str. Vasile Lupu, 59/4 (magazinul Linella Nr.81);
  • str. Vasile Alecsandri, 19 (oficiul poștal MD-2009);
  • str. Calea Ieșilor, 47 (oficiul poștal MD-2069);
  • str. Voluntarilor14/2 (oficiul poștal MD-2037);
  • bd. Dacia, 34 (oficiul poștal MD-2060);
  • str. Piața Gării, 3 (oficiul poștal MD-2000);
  • str. Paris, 51 (oficiul poștal MD-2051);
  • str. Cuza Vodă, 24 (magazinul Linella Nr.83).