Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Un nou sediu renovat în satul Goteşti, raionul Cantemir

9 Aprilie 2019
Din 9 aprilie 2019, "Poșta Moldovei" a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal chiar în centrul satului Gotești, raionul Cantemir. Clienții întreprinderii din satul Gotești pot beneficia acum de servicii poștale de calitate și de un oficiu poștal confortabil.
 
În discursul de deschidere, dl Serghei Nastas, director general al Î.S. „Poșta Moldovei”, a menţionat importanța serviciilor poștale în viața de zi cu zi, prestate în condiții moderne și creative pentru dezvoltare, ansamblu de idei ce proiectează clienților acces ușor la serviciile întreprinderii. „Ne bucurăm că putem să creăm pentru clienții noștri condiții mult mai bune, pentru ca achitarea facturilor sau primirea pensiei să devină mai plăcute. Felicit clienții și colectivul ”Poștei Moldovei” și vă doresc succese!”
 
Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.
 
Primarul comunei Gotești, dl Panainte Chicicov, a declarat că este extrem de recunoscător administrației Î.S. „Poșta Moldovei” pentru realizarea frumosului eveniment.
 
De asemenea, directorul Centrului de poștă Cantemir, a accentuat abilitatea întreprinderii de a se implica în noi proiecte de dezvoltare a serviciilor și ridicarea acestora la un nivel avansat: „Grație conducerii întreprinderii și, în special, directorului general, Serghei Nastas, angajații vor avea la dispoziție spații de muncă bine amenajate și confortabile. Doresc ca lucrurile bune și frumoase să aibă continuitate!”, a adăugat Adela Popa.
 
Dl Ion Pîrgaru, președinte a Federației Sindicatelor din Comunicații a felicitat angajații: „E important că administrația Poșta Moldovei merge în direcția dezvoltării continue. Stimați angajați, vă felicit pentru faptul că veți lucra aici. De voi depinde viitorul acestei întreprinderi. În comun, vom putea făuri un viitor mai bun, iar datorită rezultatelor, vom putea deschide și renova și mai multe oficii poștale”, a conchis d-nul Ion Pîrgaru.
 
Cei mai bucuroși au fost, desigur, primii beneficiari ai noului oficiu, și anume echipa care activează în oficiul poștal MD-7326. „Ca tânăr specialist, voi presta serviciile poștale la un nivel înalt. Mulțumim administrației pentru construcția acestui oficiu, dar și pentru condițiile bune de lucru create”, a menționat șefa oficiului poștal, Aliona Cravcenco.
 
Pentru accesibilitatea serviciilor ”Poșta Moldovei” continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de locuitorii Republicii Moldova.
 
În noul oficiu MD-7326, echipa ”Poșta Moldovei” este mereu la dispoziția clienților pentru a efectua încasări, a elibera mijloace bănești, dar și pentru a realiza publicații periodice.