Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal de tip nou în sprijinul locuitorilor din satul Popeasca, raionul Ștefan-Vodă

28 Iunie 2019
Astăzi, 28 iunie 2019, locuitorii satului Popeasca, raionul Ștefan-Vodă,  alături de Î.S. ”Poșta Moldovei” s-au bucurat de oficiul poștal nou din localitatea lor!
 
Noua subdiviziune a fost dotată cu mobilier, tehnologii și condiții de lucru de standard internațional pentru ca angajații întreprinderii să-și desfășoare activitatea productiv, iar clienții acesteia să rămână mulțumiți de fiecare vizită la oficiul poștal.
 
Prezent la eveniment, dl Veaceslav Dragot, șef Direcție Logistică a Î.S. ”Poşta Moldovei”, a mulțumit autorităților publice locale pentru lotul de pământ oferit cu titlu gratuit în scopul instalării noului oficiu. Totodată, dl. Dragot a felicitat toți locuitorii din Popeasca și a urat succese mari angajaților oficiului.
 
Directorul Centrului de Poștă Ștefan-Vodă, dl. Anatol Caliman, a menționat, că astăzi pentru fiecare este o sărbătoare mare. „Activez în cadrul Î.S. ”Poșta Moldovei” mai mult de 20 de ani, și dacă cu 10 ani în urmă pentru noi a fost un vis ca măcar o dată la 5 ani să avem un oficiu poștal reparat, apoi în ultimii trei ani visurile noastre s-au realizat incredibil de rapid. Avem astfel de oficii poștale în mai multe localități din raion. Toate acestea au fost posibile, bineînțeles, cu susținerea financiară și morală a conducerii Î.S. ”Poșta Moldovei”, în fruntea căreia stă dl. Serghei Nastas.” a conchis dl. Caliman.
 
În final, șefa oficiului poștal, dna Ina Pânzaru, și-a exprimat sentimentele frumoase pe care le trăiește și a mulțumit domnului Serghei Nastas pentru condițiile superbe de lucru, în care urmează să-și desfășoare activitatea.