Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Un nou oficiu poștal la Baroncea, raionul Drochia

5 Iulie 2019
Astăzi, 5 iulie 2019, locuitorii satului Baroncea din raionul Drochia au avut parte de inaugurarea oficiului poștal nou, care oferă clienților posibilitatea beneficierii de servicii în condiții moderne.
 
În cadrul evenimentului, dl Veaceslav Dragot, șef Direcție Logistică a Î.S. ”Poșta Moldovei” a mulțumit autorițăților publice locale pentru terenul oferit cu titlu gratuit, pe care a fost amplasat oficiul poștal. La fel, acesta a urat angajaților succes în prestarea serviciilor și a menționat faptul că Î.S. ”Poșta Moldovei” nu încetează procesul de renovare. „Câtva timp în urmă a mai fost inaugurat un asemenea oficiu la Zgruița, iar în cel mai apropiat timp urmează încă o inaugurare în satul Șuri”, a menționat dl Dragot.
 
Prezent la eveniment a fost și vicepreședintele raionului Drochia, dl Vitalie Josan, care nu a ezitat să-i felicite pe toți și să mulțumească conducerii întreprinderii pentru lucrurile frumoase. „Astăzi asistăm la un eveniment deosebit pentru satul Baroncea – deschiderea acestui frumos oficiu poștal nou, al treilea la număr, deschis în raionul Drochia, și pe această cale țin să mulțumesc conducerii Î.S. ”Poșta Moldovei” pentru oportunitatea de a avea un așa oficiu” a declarat dl Vitalie Josan.
 
În cadrul mesajului său de felicitare, dna Galina Mosoric, directorul Centrului de Poștă Edineț, a adresat cele mai frumoase cuvinte conducerii întreprinderii. ”Î.S. ”Poșta Moldovei” are grijă să creeze condiții bune atât pentru salariați, cât și pentru cetățeni”, a declarat aceasta.
 
Directorul Centrului de Poștă Bălți, dl. Vasile Guțu, i-a felicitat pe toți clienții și angajații întreprinderii și a menționat că noul oficiu poștal este unul util și bine amenajat. Totodată, dl. Guțu a ținut să menționeze și faptul că dezvoltarea întreprinderii este una din strategiile de bază. „Strategia întreprinderii în ultimii 4-5 ani o constituie crearea condițiilor decente pentru angajați, pentru ca prin munca lor să reușim ridicarea nivelului serviciilor prestate și să dovedim întregii țări că Î.S. ”Poșta Moldovei” are capacitatea să aducă serviciile poștale la nivelul secolului XXI” a declarat dl. Vasile Guțu.
 
În cadrul discursului său, directorul Centrului de Poștă Drochia, Anatolii Bugai, a menționat condițiile în care au lucrat până în prezent angajații. Acesta a adresat cuvinte de mulțumire directorului general al Î.S. ”Poșta Moldovei”: „Un sincer mulțumesc dlui Serghei Nastas pentru atitudine, sârguiță, hărnicie și grija pe care a avut-o și o are față de angajații întreprinderii. Totul are loc datorită dlui!”
 
În final, șefa oficiului poștal, dna Tatiana Godorojea a mulțumit tuturor celor care au contribuit în realizarea acestui frumos proiect.