Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal renovat în satul Horodiște, raionul Rezina

9 Iulie 2019
Astăzi, 9 iulie 2019, locuitorii satului Horodiște din raionul Rezina s-au bucurat de inaugurarea oficiului poștal MD-5419, renovat.
 
Noua subdiviziune nu numai că arată estetic, aceasta mai oferă clienților posibilitatea beneficierii de servicii în condiții moderne. Î.S. "Poșta Moldovei" a alocat mijloace financiare necesare pentru a repara, remobila și dota oficiul cu toată tehnica necesară.
 
Primarul satului Horodiște, dl Dorel Iurcu, a menționat că starea în care se afla vechiul oficiu nu era tocmai bună, iar acum, datorită conducerii Î.S. "Poșta Moldovei", satul Horodiște se bucură de un oficiu poștal nou și modern. La fel, dl Iurcu a adresat mulțumiri atât conducerii Î.S.”Poşta Moldovei", cât și angajaților Direcției Logistică pentru realizarea evenimentului.
 
Nici directorul Centrului de Poștă Rezina, dl Valeriu Amarfii, nu a ratat ocazia de a transmite mesaje de recunoștință pentru rapiditatea efectuării lucrărilor de reparație a oficiului poștal.
 
Șefa oficiului poștal, dna Victoria Moscalenco, a menționat că acest oficiu a fost mult așteptat de către lucrători, dar și de clienți. Aceasta s-a declarat a fi recunoscătoare conducerii Î.S.”Poşta Moldovei".
 
Menționăm, că nouă reprezentanță poștală va presta următoarele servicii: plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor, transferuri de bani și recepţionarea plăţilor de la populaţie. De asemenea, va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale. În acest sens, oficiul va asigura accesibilitatea și continuitatea serviciilor poștale.