Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

O nouă subdiviziune a Î.S. ”Poșta Moldovei” renovată, în sprijinul locuitorilor din satul Beșghioz, raionul Ceadîr-Lunga

13 Septembrie 2019
Noua subdiviziune corespunde standardelor europene de amenajare a unităţilor poștale și oferă clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, asigurând o deservire mult mai eficientă.
 
Suntem bucuroși că, începând cu data de 12 septembrie 2019, colegii noștri: șefa oficiului poștal – Mardalîeva Mariana, alături de poștașii Cojocari Aliona, Capsaun Vera și operatorul Cambur Valentina, își vor continua activitatea într-o ambianță mai confortabilă, unde și perioada de așteptarea a clienților va fi una mai plăcută.
 
Menționăm, că noua reprezentanță poștală va presta următoarele servicii: transferuri de bani și recepţionarea plăţilor de la populaţie, plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor. De asemenea, unitatea va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale.
 
Echipa noului oficiu poștal este zilnic la dispoziția consumatorilor, mărindu-și eforturile în ritm cu cerințele acestora.
 
Vizualizări: 190