Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Renovat și modernizat – așa arată de azi și oficiul poștal din satul Gangura, raionul Ialoveni

20 Septembrie 2019
Astăzi, 20.09.2019, Î.S.”Poșta Moldovei” a redeschis larg ușile oficiului poștal renovat din satul Gangura, raionul Ialoveni. Acesta este dotat cu cele mai noi tehnologii și corespunde standardelor moderne de amenajare a unităților poștale.
 
Noua subdiviziune, MD-7721, a fost renovată, modernizată și dotată cu echipament de ultima generație, în conformitate cu necesitățile clienților, dar și cu ultimele tendințe de design. Totodată, echipamentul modern cu care a fost dotată instituția, va simplifica și munca salariaților întreprinderii.
 
Prezent la eveniment a fost și dl Grigorie Tobîltoc. Acesta și-a început activitatea la oficiul poștal din sat încă în anii ’57 ai secolului trecut, exercitând cu dăruire obligațiile timp de 40 de ani. Îi mulțumim domnului Grigore Tobîltoc pentru amprenta frumoasă lăsată în cadrul întreprinderii, cât și pentru amintirile povestite astăzi oaspeților noști.
 
În noul oficiu, colegii noștri: Tatiana Carapangea, Lidia Gaju, Lidia Cicanci și Ana Bolocan stau mereu la dispoziția clienților pentru a presta servicii poștale, cât și financiare.
 
Vizualizări: 227