Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poşta Moldovei” susţine visele copiilor

2 Decembrie 2019
Prin acțiunea ”Poșta lui Moş Crăciun”, astăzi s-a dat startul Sfintelor sărbători de iarnă. Evenimentul a devenit deja tradiţie, şi, cu susţinerea Poştei Moldovei, este organizat anual de către Fundația de Caritate pentru copii ”Clipa Siderală”.
 
”Academia lui Moș Crăciun” este un proiect inedit, în cadrul căruia picii au ocazia să-i scrie celui mai așteptat erou al anului - Moș Crăciun. Pentru câteva ore, oficiul poștal central de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134 s-a transformat într-o adevărată poveste, în care visele devin realitate, iar magia plutește neobservată.
 
În cadrul acestei acțiuni, atât cei mari cât și cei mici îi pot scrie lui Moș Crăciun, absolut gratuit, fără a aplica pe plicuri timbre sau taxe poștale. Scrisorile pot fi depuse la orice oficiu poștal din țară, șau în lădițele poștale amplasate în locurile publice.
 
E de menționat faptul, că în spatele inițiativei lucrează zeci de voluntari care expediază copiilor răspunsuri la scrisori, păstrându-se, astfel, spiritul și magia sărbătorilor de iarnă.
 
”Academia lui Moș Crăciun” a fost fondată în anul 2001, iar scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun.