Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Fii protejat! Poșta Moldovei ia măsuri de prevenire a infectării cu noul coronavirus

11 Martie 2020
Acum o lună, pentru a diminua riscurile de contaminare a operatorilor, care procesează coletele din China, cu infecția Covid - 19, am distribuit mănuși și măști medicale în toate oficiile poștale, inclusiv și soluții speciale dezinfectante pentru colaboratori, iar în încăperi au fost instalate lămpi ultraviolete de cuarț. Monitorizăm și în continuare evoluția situației, pentru a asigura prestarea neîntreruptă a serviciilor poștale și achitarea prestațiilor sociale. Rămânem în legătură permanentă cu instituțiile de resort, pentru a aplica, la necesitate, toate măsurile ce se impun”, susține Vitalie Zaharia.
 
Pentru a preveni riscul infectării și răspândirii virusului COVID-19, începând cu 10 martie 2020, Întreprinderea de Stat ”Poșta Moldovei” a demarat acțiunea de instalare a dozatoarelor cu gel dezinfectant și a panourilor informative în peste 100 de oficii poștale din Chișinău și din țară. Astfel, toți cetățenii care vor intra in oficiile poștale au posibilitate sa utilizeze aceste dozatoare pentru a-și dezinfecta mâinile.
 
Sub acest aspect, Poșta Moldovei reiterează faptul că la moment, toate serviciile poștale și sociale sunt prestate beneficiarilor în termen și fără perturbări.
 
 

 

 

Vizualizări: 156