Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Comunicat de presă

23 Aprilie 2020
Conform Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova nr. 19 din 17.04.2020, punctul 14, zilele de 21-22 aprilie 2020 au fost declarate zile de odihnă pentru toate subdiviziunile Î.S. ”Poșta Moldovei”. Astfel, la data de 23 aprilie, întreprinderea și-a reluat activitatea conform unui regim standard, fapt pentru care, toate oficiile poștale primesc cetățenii pentru a-și achita serviciile comunale.
 
De asemenea, trebuie să menționăm faptul, că la sfârsitul fiecărei luni se constată un aflux mai sporit de cetățeni la oficiile poștale (mai ales în prima parte a zilei) care doresc să se deservească.
 
Pentru a-și proteja atât angajații, cât și clienții împotriva infectării cu Covid-19, ÎS “Poșta Moldovei” a întreprins un șir de măsuri. Astfel, toti clientii sunt rugați să intre câte unul în incintele oficiilor, în dependență de numarul de ghișee libere și să-și dezinfecteze mâinile, iar cei aflați în exteriorul oficiilor, sunt îndemnați să respecte distanța socială.
 
Conform deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale, întreprinderea organizează săptămânal măsuri de aseptizare totală a spațiilor atât pe exterior cât și în interiorul oficiilor poștale, care zilnic au pauze de 15 min la fiecare 2-3 ore pentru igienizarea internă. Din acest considerent, rugăm toți clienții să fie indulgenți, să respecte distanța socială, să evite cât de mult posibil ieșirile nemotivate și să precaute posibilitatea achitării plăților pentru servicii inclusiv în a doua parte a zilei, când numărul clienților în oficiile poștale este mai redus.

 

Vizualizări: 144