Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poșta Moldovei” continuă distribuirea pensiilor la domiciliu

4 Mai 2020
In contextul persistării stării de urgență pâna la data de 15 mai, impusă de Comisia pentru Situații Excepționale, angajații Î.S. Poșta Moldovei vor distribui pensiile și plățile sociale la domiciliul beneficiarilor.
 
Astfel, Î.S. „Poșta Moldovei” face apel către toți pensionarii care sunt rugați să rămână la domiciliu pentru a primi pensia sau plățile sociale, să evite cât de mult posibil ieșirile nemotivate și deplasările către oficiile poștale pe perioada stării de urgență.
 
Agenții poștali care distribuie pensiile au fost informati și instruiți despre regulile de protecție și dotati cu toate cele necesare pentru a minimaliza riscul infectarii cu Covid 19.
 
Totodată, pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a spori securitatea poștașilor în unele cazuri aceștia vor fi însoțiți de colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne.
 
Amintim că, luna precedentă au fost distribuite pensii la domiciliu pentru 587510 de mii beneficiari, iar luna aceasta acțiunea de distribuire va fi realizată până la data de 18 mai.
 
Toate oficiile poștale din țară vor activa în continuare în regim obișnuit, de la 8:00 până la 17:00.
 
 
Vizualizări: 330