Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei continuă recepționarea și expedierea trimiterilor Internaționale, inclusiv pentru Israel

22 Mai 2020
Trimiterile poștale internaționale continuă să ajungă la Poșta Moldovei pe cale terestră, în urma colaborării cu Poșta Română și Ukrposhta. Astfel, în această săptămână Î.S. “Poșta Moldovei” a recepționat trimiterile internaționale (scrisori, pachete mici, colete, trimiteri EMS) prin intermediul partenerilor, din țări precum, România, Ucraina, Rusia, Macedonia, Bulgaria, Portugalia și Serbia. Acestea urmează să fie prelucrate și distribuite în oficiile poștale ale întreprinderii cât mai curând posibil.
 
Destinatarii vor fi informați despre sosirea trimiterii prin două metode, în cazul în care pe colet este indicat numărul de telefon, atunci se expediază un mesaj de informare destinatarului. O altă modalitate de înștiințare este trimiterea la adresa beneficiarului a unui aviz de primire.
 
Pentru expedierea și recepționarea trimiterilor Internaționale, Î.S. Poșta Moldovei deține contracte de colaborare cu mai multe companii aeriene. Astfel, pentru companiile ICS CA Air Moldova, Tarom Romanian Airtransport, care fac posibile conexiunile dintre majoritatea țărilor din Europa, cursele aeriene rămân suspendate până la data de 30 iunie 2020.
 
Deasemenea, avem contracte de colaborare cu Lufthansa Cargo AG/Austrian Airlines, Turkish Airlines INK, 3v Express LLP (Аэрофлот), Air France/KLM Cargo, Air Baltic Corporation A/S care nu au anunțat când vor iniția operarea cursele aeriene. 
 
Vă informăm că, la data de 28 mai va fi operată cursa charter Chișinău – Tel Aviv de către CA Air Moldova. Clienții care își doresc să expedieze colete sau poșta de scrisori cu această destinație, sunt așteptați la subdiviziunile întreprinderii până la data de 26 mai.
 
La moment, depunem efort maxim în continuare de identificare a soluțiilor pentru a intensifica procesul de expediere și recepționare a trimiterilor poștale atât pe cale aeriană, inclusive pec ale terestră spre toate destinațiile solicitate de către clienții noștri.
 
Cu informații suplimentare, vom reveni ulterior.
 

 

Vizualizări: 564