Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei recepționează trimiteri internaționale, dar în același timp expediază colete și scrisori spre 37 de destinații

2 Iunie 2020
Î.S. ”Poșta Moldovei” recepționează trimiterile poștale spre 37 de destinații. Reluarea trimiterilor spre aceste destinații este posibilă datorită colaborării Î.S. Poșta Moldovei cu companiile aeriene care organizează cursele charter.
 
Astfel, până la data de 10 iunie se permite recepționarea tuturor categoriilor de trimiteri poștale cu destinația Franța, iar cele spre Irlanda și Israel până la 12 iunie 2020.
 
Clienții care preconizează să expedieze colete sau scrisori, către Germania, Argentina, Belgia, Brazilia, Cehia, China, Сoreea de Sud, Croația, Danemarсa, Egipt, Elveția, Estonia, Finlanda, Hong Kong, India, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Portugalia, Senegal, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Uruguay și Vietnam sunt așteptați pentru depunerea acestora la oficiile poștei până la data de 8 iunie 2020.
 
Vă informăm, că săptămâna precedentă, Î.S. ”Poșta Moldovei”  a reușit să primească o cantitate de cca 2000 de kg de trimiteri internaționale pe cale terestră. În urma colaborării cu Ukrposhta, din Ucraina și Rusia au ajuns cca 650 de kg, iar prin intermediul CN “Posta Romană” - aproximativ 500 de kg din Romania, Bulgaria, Franta, Marea Britanie, Macedonia, Portugalia și Serbia.
 
Totodată, ieri au ajuns 730 de kg de trimiteri internaționale din Singapore și SUA pe cale aeriană.
 
Destinatarii vor fi informați despre sosirea trimiterilor în oficiile poștale prin două metode: expedierea unui mesaj de informare destinatarului, în cazul, în care pe colet va fi indicat numărul de telefon al acestuia, sau prin expedierea la adresa beneficiarului a unui aviz de primire.
 
 
 

 

Vizualizări: 162