Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Clienții Î.S.”Poșta Moldovei”, mulțumiți de noile schimbări

22 Iunie 2020
În urma schimbării locației oficiului poștal MD-2011 din mun. Chișinău, timp de zece zile a fost înregistrată o triplare a numărului de clienți deserviți.
 
Astfel, cetățenii care locuiesc în blocurile din perimetrul străzilor Costiujeni, Cîmpului, Dumbravei, Gliei, Gohberg, Grenoble, Grînelor, Gutuilor, Jubiliară, Luceafărul, Mihai Juraveli, Plaiului, Sfîntul Ion, Sfîntul Pavel, Sfîntul Petru, Soarelui, Turghenev, Valea Apelor pot beneficia de serviciile poștale de calitate mult mai ușor la MD-2011 de pe strada Costiujeni 6/2.
 
Oficiul poștal este restructurat, modernizat și dotat cu echipamentele necesare pentru o bună funcționalitate. Astfel, am reușit să creăm toate condițiile necesare de muncă pentru angajații noștri. Tatiana Djula, șefa oficiului MD-2011 spune că este mulțumită de această schimbare, fapt pentru care zilnic primește recenzii pozitive din partea clienților care se deservesc la oficiu din noua locație.
 
În continuare, angajații Î.S. ”Poșta Moldovei” respectă regulile stabilite de către Comisia pentru Situații Excepționale pe perioada stării de urgență. Aceștia sunt dotați cu echipamente speciale de protecție (măști, mănuși și soluții pentru dezinfectare a mâinilor), pentru a evita riscul de infectare cu Coronavirus.
 
Totodată, clienții care se deservesc la oficiile poștale sunt îndemnați de către angajați să păstreze distanța socială, iar la intrarea în oficii să-și dezinfecteze mâinile și obligatoriu să poarte măști de protecție.
 

 

Vizualizări: 460