Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Adresarea de felicitare a Domnului Vitalie Zaharia, Director al Î.S. ”Poșta Moldovei”, cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și Zilei Lucrătorului poștal din Republica Moldova

9 Octombrie 2020
Stimaţi colegi ai Î.S. „Poşta Moldovei”,
 
Împreună traversăm momente dificile dictate de pandemie. Am fost și rămânem mereu în prima linie, mereu la datorie și în serviciul cetățenilor țării. Livrăm servicii de importanță vitală în fiecare zi și în fiecare casă iar odată cu acestea aducem speranțe, bucurii și zâmbet oamenilor!
 
Acum ca niciodată trebuie să demonstrăm că suntem o echipă puternică, unită și profesionistă!
 
Sunt convins că sectorul poştal din Republica Moldova se poate dezvolta, datorită aportului valoros al fiecărui angajat al întreprinderii în parte.
 
Împreună am realizat deja numeroase obiective, însă, tindem să ne dezvoltăm serviciile în continuare, pentru a face din sectorul poştal o ramură prosperă a economiei Republicii Moldova.
 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și Zilei lucrătorului poștal din Republica Moldova, Vă doresc tuturor multă sănătate, prosperitate şi noi forţe întru realizarea sarcinilor trasate.
 
Î.S. ”Poșta Moldovei” are viitor, de aceea, am încrederea că vom reuși împreună și vom schimba lucrurile spre bine. Rog să aveți răbdare, încredere și certitudine că vom reuși.
 
Felicitări!
 
Vă apreciez și vă respect pe toți,
 
Director, Vitalie ZAHARIA
 
Vizualizări: 462