Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Întrevedere dintre conducerea Î.S. ”Poșta Moldovei” și reprezentantul Consulatului Onorific al Republicii Coreene în Republica Moldova

30 Octombrie 2020
Astăzi directorul Î.S. ”Poșta Moldovei”, Vitalie Zaharia a avut o întrevedere cu domnul Han Ho Jin, Consilier Principal și Viceconsul al Consulatului Onorific al Republicii Coreene în Republica Moldova.
 
Scopul întrevederii a fost stabilirea unor parteneriate cu diferite entități din Coreea de Sud, inclusiv administrația poștală din Coreea și Ambasada Republicii Coreea din Kiev, care să genereze pentru întreprindere obținerea de suport financiar sub formă de granturi, cât și suportul tehnic și consultativ.
 
Participanții la întrevedere au discutat despre situația curentă în sectorul poștal al țării, dar și despre necesitatea de dezvoltare, modernizare și diversificare a serviciilor poștale și a rețelei poștale de importanță națională.
 
Domnul Han Ho Jin și-a exprimat interesul în dezvoltarea serviciilor electronice noi și moderne precum ar fi eMail, MPay, MDelivery, eFactura, eWallet, etc., pe care Î.S. ”Poșta Moldovei” intenționează să le dezvolte. Acesta a asigurat conducerea întreprinderii de suportul deplin pentru a facilita realizarea obiectivelor de modernizare a sectorului poștal din Moldova.
 
”Sperăm că avem premizele necesare pentru a construi un parteneriat de încredere dintre instituțiile noastre care ne va ajuta la stabilirea și intensificarea relațiilor de cooperare bilaterale, dar și la digitalizarea serviciilor prestate” a menționat Vitalie Zaharia, directorul Î.S. ”Poșta Moldovei”.
 
La rândul său, domnul Han Ho Jin a felicitat Poșta Moldovei pentru eforturile depuse și pentru entuziasmul său de a-și dezvolta serviciile prestate consumatorilor, menționând că întreprinderea este cea care deservește poporul Moldovei și că doar împreună se pot realiza lucruri mărețe.
 
Vizualizări: 511