Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei a reluat expedierile poștale din China

12 Ianuarie 2021
Poșta Moldovei vine cu vești bune pentru clienții săi și cumpărătorii de pe platformele online din China.
 
Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China depuse, operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova. Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.
 
Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de  costuri de livrare optimale.
 
Reamintim că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.
 
 

 

 

 

Vizualizări: 567